300612





Just nu sitter jag och funderar på om jag skall åka till Göteborg och festa med några vänner eller ligga ensam hemma och kolla på serier.
Jag är riktigt trött och har huvudvärk, men samtidigt är jag sugen på att dra in... Vilka extremt jobbiga val man måste göra ibland, men om jag är realistisk och kollar på klockan lär jag aldrig hinna då bussen går om 45 minuter och jag sitter just nu i pyjamsshorts och linne.... fuck då...
varför går det inte fler bussar från orust?...

Annars så har min dag varit helt okej, vaknade och gick då direkt ut på en promenad och åt sedan en jätte god frukost... Ne nu överdrev jag, så god var den inte... Men helt skapligt okej.
Sedan så åkte jag och jobbade i 5 timmar och sedan åt jag middag hos farmor och farfar och nu sitter jag här...

Men nu skall jag sätta på Pretty Little Liars i min ensamhet, men det skall faktiskt också bli mysigt! ♥
xx

SUMMER TIMES







Såhär mysigt hade jag och tilda det i kyrkesund igår.
Fikade, fiskade krabbor, blåste såpbubblor och hade det allmänt trevligt. Vi vet verkligen hur man myser till dagarna extra mycket! ♥

Nu skall jag ta och sätta på lite serier, först blir det något avsnitt med Continuum och sedan några med Petty Little Liars. ♥ kram




NEW IN









Var i Göteborg här om dagen och shoppade, fick då med mig lite saker hem som jag hade glömt att visa.
Jeansen kommer från Zara och kostar 499 kr, ville ha ett par nya vita jeans så dessa blev perfekt med de fina guld detaljerna. Sedan så har jag även fallit mig in på guld smycken, så när jag gick in på ur & penn och fick syn på klockan ovan, kunde jag inte motstå den och verkligen inte när den var på rea och blev min för endast 198 kr. Nagellacket tyckte jag hade sådan min glans och färg så var tvungen att åka med hem, detta lack kommer då från gina tricot och heter 67 luxurious.
Fick med mig en del annat smått och gott också som underkläder, mys shorts, nitar m.m.

Har inte blivit så mycket uppdateringen de senaste eftersom jag inte vart hemma.
Har varit mycket ute tillsammans med Tilda och haft det mysigt, bland annat shoppat på Göken, fikat vid hennes brygga, fikat på min balkong, blåst såpbubblor och annat skoj.
Kommer upp bilder från gårdagen senare, puss


27/280612





Hade en super bra dag igår, spenderade dagen i Göteborg och kollade på bio tillsammans med Matilda och Erica, blev den nya Ige Ages den hade ju även premiär igår. Lite annorlunda jämför med de andra filmerna, men gillade humorn.
Efter bion så åkte jag och Matilda hem till mig, lagade kycklingsallad och tog sedan bilen ner till havet där vi satte oss och fikade och kollade på solnedgången! Super mysigt ♥

Idag blir det att åka och hämta mammas bil och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda!
kram



WANT/INSPO



src: studded hearts

Detta fall mig i smaken.
Skulle absolut kunna gå runt så här just nu, för mest utav allt så skulle jag vilja ta en promenad med en vän ner till havet. Men ingen som bor nära är hemma och jag har ingen bil så att jag kan hänta någon heller, så skall avsluta detta avsnitt av Continuum och sedan dra på mig träningskläderna och dra ut på en runda.
Imorgon väntas det Göteborg och bio tillsammans med Matilda och Erica, mysigt! ♥
kram


FINALLY



KÖRKORT!!!!!!
Idag gjorde jag min uppkörning i Lysekil, hade sovit dåligt och vart nervös men när jag väl hade en liten körlektion precis innan lektionen så släppte allt och det gick riktigt bra, inga fel förutom att jag tog fel på höger och vänster vid ett tillfälle, men fixade det direkt. Ja, jag vet höger och vänster lärde man sig på dagis, men att fela är mänskligt, right? :)

Annars så har jag inte gjort något speciellt, åkt hem och legat ute och solat i det fina vädret. Dock skall vinden från havet alltid förstöra och göra det för kallt för att ligga halvt naken en längre tid..
Senare blir det nog middag hos farmor & farfar och ikväll blir det nog filmmys, fast man vet ju aldrig, kanske kommer upp något annat och roligare.
kram

FOLLOW ME



Åker alldeles strax till Lysekil med Robin, så blir ingen uppdatering på några dagar.
Men följ mig på instagram så skall jag försöka uppdatera där så mycket som möjligt!
; linneacasandra


SOME PLAYLIST'S



Tänkte passa på att bjuda på lite listor från min spotify, musik kan man inte få för mycket av! Förresten mobba mig inte för mina korta förklaringar om varje lista... haha
Har ni någon ny favoritlåt? Tipsa mig ♥

Lite lugnare
Lite mer fest
Massa blandat
Acoustica låtar



COZY





src: studded hearts

Har precis ätit underbart god middag med la familia blev grillat med potatis och rotfrukter i ugn med kall chilisås och efter det jordgubbar med glass som efterrätt. ♥
Nu skall jag mysa ner mig i sängen tillsammans med tidningen style by, en bra film, te, lakris och chips. Skall även ta och måla om mina naglar då de blev så slitna efter gårdagens jobb. Blir en slapp lördags kväll för min del på grund av att jag inte är hundra än... Men känns iallafall betydligt bättre idag!

Hoppas ni får en mysig lördags kväll!
PUSS




22/230612







Hej alla, hoppas eran midsommar var bra!
Själv så spenderade jag mestadels min på jobbet som sagt, men vid halv 11 så blev det iallafall film mys med älsklingen. ♥
Köpte med mig lite honungsmarenerade kamben, jordgubbar, cider, kladdkaka, glass och chips, till mig och Robin. För lite mys måste man ju unna sig trotts att man inte har en midsommarkrans och fest.

Förövrigt så är jag hemma nu och har ingen anning om hur dagen skall spenderas, men lutar mest åt att ta det lugnt med lite filmer/serier och äta något gott. Imorgon drar jag trotts allt till Lysekil och förhoppningsvis för sista gången, iallafall när det gäller körkort.
Men återkommer senare, vill ut på balkongen nu i det fina vädret!
PUSS


MIDSUMMER INSIRATION




Blommigt hårband - Boohoo.com // Nagellack - Chanel // Klänning - Nelly.com // Kuvärtväska - Nelly.com //
Skor - Jeffery Campbell

Denna kombon tycker jag passar perfekt idag.
Det rosa söta tillsammans med en spetsklänning och till det ett par söta skor, samtidigt som man tar en liten tuffare detalj som i detta tillfälle en svart fransväska. Sen på kvällen kan man bara slänga på sig en snyggjacka som även då gjärna får vara i den lite tuffare varianten så det blir en bra balans mellan det söta och tuffa.

Men nu skall jag ta och göra iordning mig det sista och även packa!
Hörs imorgon, ha en trevlig midsommar, puss ♥

MIDSUMMER



collage: me

Har precis duchat efter att ha vaknat av fågelkvitter och sol, ibland är det ett bra val att somna med fönstret lite öppet och bara transparanta vita gardiener framför fönstret.
Idag är det midsommarafton, vilket är en av mina favoritdagar på året. Men dessvärre missade jag det förra året då jag var i Gran Canaria med min pojkvän och även iår missar jag det halft som halft pågrund av jobb.
Men pengarna behöver jag om jag skall ha råd med allt jag vill göra i sommar! ♥
Jag tänkte iallafall ta och göra mig midsommar fin ändå och sedan gå ner och äta en god frukost innan jag drar mig mot pojkvännen innan jobbet.

Lite senare kommer ett collage på hur man kan göra sig midsommar fin! ♥
PUSS

+++





src: studded hearts

Fastnade direkt för dessa bilder från studded hearts, vill ha de mysiga dagarna vid havet men dessvärre har ju varken vädret eller tiden bjudit på detta än denna sommar.
Idag när ändå vädret var riktigt bra, så passade jag på att vara sjuk.... Inte kanske den bästa tajmingen, men har fått solat lite iallafall, behöver få tillbaka brännan från Alanya, den har näst intill lämnat mig..

Men skall lägga mig och se på filmen mirror mirror nu, såg tidigare på filmen you may not kiss the bride - tips till er som gillar romantiska komedier.

Godnatt alla, kram ♥

210612





Här kommer bilden på min nya berlock från Thomas Sabo som jag köpte i tisdags och även en bild på det som jag fick med mig från Göteborg idag, en hudlotion som luktar himmelskt och den gör huden underbart mjuk!
Om ni känner att huden är lite torr, köp denna! Den finns på apoteket.

Annars så har det inte hänt så mycket, åkte till Göteborg igår kväll och myste med Erica.
Men dessvärre har jag gått och blivit smått sjuk, så blir att ligga och kolla på film hela kvällen idag med sällskap av te koppen och ljus i hopp om att bli friskt tills imorgon då det är midsommar!
Dock blir inte midsommar något speciellt för mig, då jag jobbar 16-22 men vad är det man säger? Cash is king!
Men efter det så blir det iallafall mys med älsklingen, eftersom han börjar jobba kl 07 på lördag så kan inte ha dra ut heller. Men god mat och film är aldrig fel och som ett plus har vi 2 år och 9 månader imorgon! ♥

Skall sedan om jag orkar, fortsätta med att göra om saker på bloggen.
Är det något speciellt som ni tycker att jag borde fixa? Börja blogga om? Vad vill ni se mer av? 
Skall bloggen vara enkel eller skall det bli mer färger? GE MIG TIPS
PUSS



FOR SUMMER




Vad tycker ni om gina tricots kläder?
Självklart kan man hitta mycket bättre kläder när det gäller kvalité m.m. men då får man allt lägga till en slant eller två. Jag tycker att gina överhuvudtaget har blivit bättre och bättre, både när det gäller kvalité och stil. Ovanför finns det lite kläder som jag gärna skulle vilja äga.
Imorgon skall jag in till torget en stund tror jag, för att träffa Sandra. Så då blir det nog att dra in till gina och se om jag hittar något fint. Har även sätt andra kläder bland nyheterna förra veckan som jag gillade, men dessvärre är de slut på hemsidan så kunde inte visa dom här, men de kanske finns i butik, vem vet!

Efter träningspasset förut så försvann min energi helt, så nu blir det att sova.
Återkommer imorgon, puss

 

190612



KLARADE TEORIN IDAG!
Vilken lättnad må jag säga, nu är det bara den nedrans uppkörningen kvar, spännande och väldigt nervöst...
Annars så har jag inte gjort så mycket idag, var på torget idag och hämtade ut mitt nya pass och även köpte mig en ny thomas sabo berlock till mitt ena armband. Kommer förhoppningsvis upp imorgon!

Förövrigt så är jag väldigt rastlös, så skall ta på mig träningskläderna och dra ut på en löprunda.
Sedan så blir det lite kvällsmat och film, puss. ♥



FÖRRESTEN: håller på att göra om bloggen sakta med säkert, så teckensnitt m.m. kommer se konstigt ut i några dagar.

STUDENTENS LYCKLIGA DAGAR

















Studenten var det roligaste jag varit med om, vilken lycka! ♥
Har iallafall haft fullt upp sen studenten, har nämligen vart fast i Lysekil på intensivkurs tillsammans med pojkvännen.
Snart har jag förhoppningsvis fått mitt körkort och då kommer jag kunna lägga mer tid på bloggen, men först så skall jag göra en ny bloggdesign, har tröttnat på denna som jag har nu.
Men för att göra detta behövs finare väder så att jag kan ta nya bilder m.m. Men skall inte tjata på om mitt tråkiga liv för tillfället, men idag skall jag iallafall plugga körkorts teori och sedan åka hem till Robin. Imorgon har jag provet och nästa vecka uppkörningen... Usch så jäkla nervös!!!!
Menmen, skall ner och göra mig en god frukost nu, återkommer när jag återkommer! PUSS