I MAY NOT BE THERE YET BUT I AM CLOSER THAN I WAS YESTERDAY

Nu måste träningen sättas igång på allvar!
Att hålla mig helt och hållet borta från onyttiga saker har aldrig funkat för mig, så nu bestämmer jag att jag endast får äta något litet på mina lediga dagar. Som vill säga är en till två dagar i veckan!
Sedan så gäller det att jag fortsätter att äta bra på dagarna, har faktiskt varit väldigt duktig på det i sommar! Mycket kycklingsallad, kessella på rasterna, frukter, grovtbröb m.m.
Sedan när det kommer till självaste träningen så har ju den begränsats för mig ganska rejält sen skadan i höstas, men inte skall jag göra sämre för det! Blir mycket kondition genom att löpa, försöka på mig backträningen (beroende på vad mitt knä tycker) och de dagar jag inte har så mycket tid så skall jag iallafall dra ut på en PW innan frukost!
Sedan så får jag inte glömma styrkan, den som har faktiskt hjälpt mig rejält i handbollen då jag inte är speciellt lång, men har ändå lyckats stoppa personer som är dubbelt så stora som mig! Här är det endast fys, fys och fys som gäller, massa olika övningar för alla kroppsdelar på kroppen!

Nu:  Ner och äta frukost, sedan blir det att låta maten sjunka för att sedan köra ett fyspass! xx
      


Kommentera inlägget här:

Namn:
Why not? ♥

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: