TATUERINGVad tycker ni om tatueringar?
Jag är lite emot folk som gör en tatuering för att bara göra en, såklart är det deras val. Men jag tycker att tatueringen skall ha någon menning och innebörd.
Själv vill jag göra en tatuering någon dag, men inte förens jag är 100 % säker på att jag vill ha den hela livet och att den kommer alltid betyda något för mig.Jag är fortfarande sjuk... ligger bara i sängen och kollar på massa olika filmer..
Men skall strax ta och fixa middag och fixa disken, ikväll blir det top model sverige, desperate housewives och massa plugg. Har snart missat två viktiga dagar med plugg pågrund av denna sjukdom.. Men mår bättre iallafall och förhoppningsvis är jag 100 % frisk imorgon!
PUSS
hanna ♡

nej asså, en header har jag, den ska jag lägga upp när jag åker till thailand. men tack ändå.men en annan sak? kan du bloggdesigner också? vill gärna ha hjälp med menyn på inläggssidan, om du kan det får du självklart en länk! kram

2012-03-13 @ 15:38:20
http://heaa.blogg.se/
hanna ♡

du ser på inläggsidan, där har min meny hoppat runt och dit som en jag vet inte vad. har försökt fixat det massa gånger utan att lyckas, just nu ligger den typ rakt under. tror du att du skulle kunna lägga den normalt bredvid? :)

2012-03-13 @ 18:20:05
http://heaa.blogg.se/
▲ Mohammedi's™

OMG!! HEHE ;)) NU HAR DU CHANSEN ATT SYNAS FRAMFÖR MINA +1200 LÄSARE!

DELTA HÄR: http://mohammedis.se/2012/march/dagens-blogg-mars-13.html#comment

BUUUSENKELT ♥ KRAM & LYCKA TILL!

2012-03-13 @ 19:19:34
http://mohammedis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Why not? ♥

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar: